Skip to main content

Wie zijn wij

Eind 2021 is Westeind Services opgericht met als doel om jonge, ambitieuze juristen klaar te stomen voor het werken bij een overheidsinstelling. Er kleven best wat vooroordelen aan het werken bij de overheid: het wordt namelijk als saai en stoffig weggezet. Echter zijn wij van mening dat dit imago onterecht is en dat werken bij de overheid ontzettend leuk is. Wij geloven dat er dagelijks duizenden mensen hard werken om ons land een stukje beter, mooier, veiliger, inclusiever en prettiger te maken. Hierin dragen wij graag ons steentje bij!

Het Westeind Services team is jong en dynamisch. Op de werkvloer heerst er een informele sfeer, zijn de lijntjes kort en krijgt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Tot slot staat ontwikkeling centraal: wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer te beleven valt buiten je comfortzone dan daar binnen.

“Wij brengen jonge, gedreven juristen en de dynamische wereld van de overheid samen - hier is waar innovatie ontmoet traditie en talent echt tot bloei komt!”

StevenEigenaar Westeind Services

Steven

Eigenaar

Bianca

Eigenaar / Opleidingspartner

Esin

Juriste omgevingsrecht / Privacy officer

Mine

HRM

Sheila

Office manager

Duygu

Juriste VTH

Soukaina

Juriste omgevingsrecht / Woo

Nick

Accountmanager

Manon

Juriste omgevingsrecht

Shajan

Jurist omgevingsrecht

Tim

Jurist omgevingsrecht

Marjolein

Stagiair

Amal

Stagiair

Britt

Stagiair

Sam

Juriste omgevingsrecht / Privacy Officer